Starity

Rákos kislánynak énekelt Channing Tatum

2014. március 27. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az agydaganattal kezelt kislány bakancslistájának első számú pontja teljesült: Channing Tatum megható videót küldött neki.

hirdetés
Rákos kislánynak énekelt Channing Tatum

Channing Tatum egy ultracuki videót posztolt a Facebookra egy beteg rajongója kedvéért — a hollywoodi sztár puszit küldött és elénekelte Pharrell Williams Happy című dalát a rövid klipben, 18 éves rajongója, a kansasi Alisa Finley ugyanis negyedik stádiumú rákkal küzd.

A lány egy 48 pontból álló bakancslistát kreált, a „Csókolózz Channing Tatummal” áll a legtetején. Miután családja kérése eljutott a színészhez az Alisa's Butterflies nevű Facebook-oldalon keresztül, Channing nem habozott.

„Hey, Alisa, mizujs? Itt Chan” – mondja Tatum, mielőtt puszit küld neki. – „Szerettem volna küldeni neked egy kis videót, elmondani, remélem, jól vagy ma, és ó, a minap az Oscaron jártunk, Pharrell odajött, és még csak nem is lehet.. tudod, nem táncolni és jókedvre derülni, mikor felcsendül az a dal. Tudd, hogy szeretnek, és egy nagy puszit küldünk neked!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek