Starity

Feldolgozással rukkolt elő Leighton Meester

2014. március 27. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dana Williamsszel közösen énekelte el az egykori pletykafészek a Fleetwood Mac nagysikerű, Dreams című dalát.

hirdetés
Feldolgozással rukkolt elő Leighton Meester
Fotó: Ben Watts

A tegnapi napon, azaz március 26-án töltötte fel YouTube-csatornájára az ifjú tehetség, Dana Williams a legújabb feldolgozását, amiben egy híres és tehetséges barátja is közreműködött, aki nem volt más, mint Leighton Meester.

A duó választása az 1967-ben alakul zenekar, a Fleetwood Mac egyik dalára, a Dreamsre esett, amit a szabadban, két gitár társaságában énekeltek el.

A cover rendkívül sikeresnek bizonyult a rajongók körében, akik nem győzik dicséretekkel elhalmozni Danát és Leighton egyaránt, sőt, arra bíztatják a Gossip Girl egykori Blair Waldorfját, hogy amint teheti, vonuljon stúdióba és rögzítsen egy teljes stúdióalbumot.

Leighton egyébként már korábban is bizonyította, hogy nem csak a színészethez, hanem az énekléshez is van tehetsége, bár akkor teljesen más stílusban próbálta ki magát. 2009-ben jelent meg első dala, a Somebody To Love, majd szinten ebben az évben a Cobra Starshippel is készített egy közös dalt, ami a Good Girls Go Bad címet kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek