Starity

Vanessa Hudgens félti Zac Efront

2014. március 29. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves színésznő aggódik exe miatt, hogy nehogy úgy végezze drogproblémái miatt, mint Cory Monteith.

hirdetés
Vanessa Hudgens félti Zac Efront
Fotó: InStyle

2005 és 2010 között  Vanessa Hudgens és Zac Efron volt a sztárvilág álompárja, szakításuk pedig valósággal sokkolta a nagyközönséget. Zacet számos híres hölgyeménnyel szóba hozták, Vanessa pedig már két éve Austin Butlerrel alkot egy párt, kapcsolatuk azonban megmaradt baráti szinten és a gyönyörű színésznő rendkívül aggódik volt barátjáért, akivel mostanában sok minden történik.

Efron tavaly tavasszal vonult be egy rehabilitációs központba állítólagos drogproblémái miatt, novemberben eltört az állkapcsa, amikor állítása szerint elesett otthonában, nemrégiben pedig összeverekedett néhány hajléktalannal Los Angeles egyik híres drogos negyedében, Skid Row-ban, emiatt pedig Nessának ismét aggodalmai támadtak.

Azért ért véget a kapcsolatuk elsősorban, mert Zac drogozott. Ez már régóta tart, Vanessa pedig nem egy olyan fajta lány. Kizárt, hogy valaha is droghoz nyúljon. Stabil, hülyeség- és drámamentes pasit akar, ezt pedig megkapta Austinnal. De még mindig törődik Zackel. Öt évig voltak együtt és gyakorlatilag együtt nőttek fel. Ma már minimális szinten tartják csak a kapcsolatot, de egész héten próbálta elérni, hogy kiderítse mi is történik vele. Mégsem tudott vele beszélni. Vanessa, Zac többi barátjával egyetemben nagyon aggódik. Úgy gondolják, hogy könnyen úgy végezheti, mint Cory Monteith, ha nem rendezi a dolgokat – árulta el egy forrás a ShowbizSpynak.

Egy másik informátor viszont azt állítja, hogy Zac soha életében nem járt elvonón, hanem egy barátjánál, Kalifornián kívül töltött egy kevés időt, ahol magánkezelést kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek