Starity

Afrikai árváknak gyűjt Torrey DeVitto

2014. március 29. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Road to Hope nevezetű jótékonysági rendezvény műsorvezetője lesz a színésznő.

hirdetés
Afrikai árváknak gyűjt Torrey DeVitto
Fotó: Cindy Ord/Getty Images

Április 14-én kerül megrendezésre a Nyugat-Hollywoodban található Bootsy Bellows klubban a Road to Hope nevezetű jótékonysági rendezvény, melynek műsorvezetője a The Hospice alapítvány nagykövete, Torrey DeVitto lesz, aki nemrég tért haza, miután három és fél hetet forgatással töltött Ugandában, Kenyában és Dél-Szudánban.

„Amikor Afrikában voltam a filmes stáb tagjaként, lehetőségem volt találkozni néhány gyerekkel, akik a program részesei. A program kezdeti inspirálója egy ötéves kisfiú volt, George, aki egyedül gondozta haldokló édesapját. Amikor az apukája meghalt, nem volt senkije, akiről gondoskodhatott volna és senkije, aki gondoskodott volna róla. A Road to Hope programnak hála most egy jó iskolába jár és nem kell amiatt aggódnia, hogy mit fog enni. Az ára pedig annak, hogy támogassunk egy olyan egyedül maradt gyereket, mint George, kevesebb, mint napi egy dollár – nyilatkozta a Pretty Little Liars Melissája.

Az est folyamán azon többezer afrikai árvának gyűjtenek pénzt egy jobb élet reményében, akik szülei AIDS-ben vagy rákban szenvednek, vagy akár elvesztették őket, ezután pedig egyedül maradtak és saját magukat kell eltartaniuk, ami miatt az iskolát is ott kell hagyniuk.

Természetesen minden bevétel a Road to Hope programhoz fog jutni, a rendezvényen pedig Torrey mellett részt vesz még többek között Brant Daugherty, Chris Evans, Ian Harding, Arielle Kebbel, Bethany Joy Galeotti, Lindsey McKeon, Brittany Snow és Daphne Zuniga is, de rajtuk kívül Pia Mia és Trevor Jackson is jelen lesz, akik színpadra fognak állni és egy meglepetés DJ is gondoskodni fog a jó hangulatról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek