Starity

Ashley Tisdale nem randizik színészekkel

2010. augusztus 29. 13:01   |   Szerző: vivi0403

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hellcats egyik szereplője, a High School Musicalból ismert Ashley Tisdale érdekes dolgokat árult el az American Cheerleadernek adott interjúja alatt.

hirdetés
Ashley Tisdale nem randizik színészekkel

Nemrég jelent meg az American Cheerleader című magazin, aminek októberi számának címlapján Ashley Tisdale kisasszony látható. Az újság érthetetlen okokból augusztus 31-én jelenik meg.

A főiskola általában az a hely, ahol az emberek magukra találnak és eldöntik, mit akarnak kezdeni az életükkel, de úgy tűnik, Ashley, te már kitaláltad.
Szerencsés voltam, hogy hamar azt csinálhattam, amit akarok, ami szerintem nagyon ritka. A középiskola arról szól, hogy tapasztalatot szerezz, tanulj magadról és életleckéket kapj. A főiskola a hely, ahol ezt a tudtást felhasználod. Most nagyon szerencsés vagyok, hogy része lehetek a Hellcatsnek. Mindig a megérzéseimet követtem és ezután sem lesz máshogy. Követem, amit a szívem diktál.

Milyen lesz a Hellcats?
Drámai, jó számokkal és sok energiával. Nagyon jónak találom.

 Pomponlány voltál fiatalabb korodban, milyen volt?
Mindig nagyon visszahúzódó voltam fiatal koromban, és a szurkolás segített nekem kimászni ez mögül. Bárki, aki azt gondolja, hogy a szurkolás nem egy sport, annak határozottan meg kell mondanom, hogy igenis az.

A színész-énekesnő emellett véleményt mondott különféle dolgokról is.

Randizásról: „Nem nagyon randizok más színészekkel. Biztos nagyszerűek, de jobban szeretek olyanokkal találkozni, akiket más érdekel, mint engem. A nap végén azt akarom, hogy, ha hazamegyek, képes legyek más dolgokról beszélni.”
Barátokról: „Folyamatosan Vanessával (Hudgens) és Zackel (Efron) beszélgetek. Egy utcával arrébb laknak tőlem!”
Hírnévről: „Nem normális, hogy folyamatosan rólad beszélnek és a paparazzik követnek és ez az egész őrület. Ki kell zárnod és olyan normálisan élned az életed, ahogy csak tudod.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek