Starity

Daniel Sharman elhagyja a Teen Wolfot

2014. március 29. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sorozat producere, Jeff Davis közölte a rajongókkal, hogy nem csak Crystal Reed és a Carver ikrek, de a brit szívtipró, Daniel Sharman se tér vissza a népszerű sorozatba!

hirdetés
Daniel Sharman elhagyja a Teen Wolfot

Nemrég lezárult a népszerű Teen Wolf harmadik évada, azonban a rajongókat újabb sokk érte, hiszen hivatalosan is megerősítették a sorozat készítői, hogy a sokak által kedvelt Isaac Lahey sem lesz benne a negyedik szezonban.

Jeff Davis a napokban árulta el, hogy Daniel Sharman – csak úgy, mint Crystal Reed, Max és Charlie Carver – nem tér vissza a sorozat negyedik évadába, melyet így magyarázott:

„Daniel maga jött hozzánk ugyanazzal a kéréssel, mint Crystal és mondta, hogy szeretné elhagyni a sorozatot, hogy máshol is kipróbálhassa magát – mesélte Jeff – Természetesen találtunk megoldást erre is, hiszen Daniel kérte, hogy ne végleg írjuk ki a karakterét, így azt a megoldást találtuk, hogy hagyunk neki egy kiskaput: nem öljük meg a karakterét, hanem inkább elhagyja Beacon Hillst. Persze nem garantálunk semmit, hiszen lehet, hogy nem tér vissza, de a Teen Wolf család minden eshetőségben visszavárja.”

Az új évadban azonban ú,j állandó szereplők is lesznek, többek közt Kira (Arden Cho) és Malia (Shelley Hennig), azonban a főcím nagy valószínűséggel csak a négy főszereplőt fogja bemutatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek