Starity

Mától lesz újra látható Kondákor Zsófi

2014. április 01. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kondákor Zsófi tavaly februárban ment szülési szabadságra és egyben búcsúzott a Jóban Rosszban csapatától. Idén azonban hónapok óta forgat már, ám csak most láthatják a nézők először Veronka visszatérését.

hirdetés
Mától lesz újra látható Kondákor Zsófi
Fotó: TV2

Kondákor Zsófi, azaz Horváth Veronika doktornő körülbelül egy éve távozott a sorozattól, amikor csoportos öngyilkosság áldozata lett. A rendőrség lezárta a nyomozást, és szép lassan férje is kezdte elveszíteni a reményt, hogy újra láthassa feleségét. A való életben persze sokkal jobb dolog történt a színésznővel: júniusban megszületett második gyermeke, Katja.

Mivel a Jóban Rosszban nézői még vissza is követelték Zsófit, a producernek, Nagy Tamás Grandénak nem sokat kellett gondolkodnia, inkább a színésznő beleegyezése kellett az újabb forgatásokhoz. Az anyuka boldogan mondott igent a sorozatnak, így mától újra látható lesz.

Természetesen, ha a halálesetes sztori nem lenne elég a nézőknek, a történeten az is csavar, hogy férje, Kalem Józsi beleszeretett Bodolai Orsiba, akivel már az esküvőjüket tervezgetik.

„Verát aranyos, kedves lányként ismerhette meg a közönség, s az az igazság, hogy a távolléte alatt kicsit megváltozott. Sok részletet nem árulhatok el, de annyit igen, hogy a Lux Endre-féle szektának köze van a dologhoz. Bőven okoz majd bonyodalmat Vera feltűnése, többek között azért, mert Orsi és Józsi épp az esküvőjére készül, és ezt Vera korántsem nézi jó szemmel” – árulta el Kondákor Zsófi a Borsnak.

Természetesen a színésznő, mint eddig mindenki más is, a legjobbkor érkezik, hogy felkavarja a csillagkútiak életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek