Starity

Torta landolt Demi Lovato arcán

2014. április 02. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekesnőről köztudott, hogy imád másokkal viccelődni, ám vasárnap este nem úgy sült el a dolog, ahogy azt tervezte.

hirdetés
Torta landolt Demi Lovato arcán

Demi Lovato két évet töltött mentorként az X Factor műsorában, ám tavaly év végén úgy döntött, hogy kiszáll a showból, mondván, az idei évet csakis a zenének és a turnézásnak szeretné szentelni. Talán ennél jobb döntést nem is hozhatott volna, hiszen egy évvel ezelőtt csupán 5000-6000 férőhelyes stadionokban játszott, idén viszont fordult a kocka, és Neon Lights turnéjának keretein belül minden este teltházas arénákban léphetett fel rajongói előtt.

A turné február 9-én indult útnak Vancouverben, és március 30-án ért véget Indianapolisban, legalábbis egy időre. Demi és a stáb többi tagja úgy gondolták, hogy a turné utolsó állomását illene egy kicsit különlegesebbé és mókásabbá tenni az eddigieknél, ezért csínytevésekben nem volt hiány.

Elsőként az énekesnő egyik előzenekara, az amerikai X-Faktor második évadából ismert Fifth Harmony esett áldozatul. A lányok mit sem sejtve épp utolsó dalukat, a Miss Movin Ont énekelték, amikor Lovato parókával a fején, jelmezbe öltözve megjelent mögöttük és üldözőbe vette őket.

Collins Key, az American Got Talent nyolcadik évadának bűvésze sem maradhatott ki a sorból. A Heart Attack énekesnője azt találta ki, hogy Justin Timberlake híres 'Dick in a Box' karakterének jelmezébe bújik, és úgy lepi meg Collinst egyik műsorszámának kellős közepén.

A rajongók legnagyobb örömére az este folyamán végre elérkezett Lovato színpadra lépésének ideje is. Először a Here We Go Again közben 'támadták' le barátai és a kishúga, majd a két ráadás dal előtt, míg az énekesnő lement átöltözni, a bandájának férfi tagjai alsónadrágra vetkőztek, és úgy várták vissza Demit, aki, amikor megpillantotta őket, hatalmas nevetésben tört ki. Végül, hogy a turné első felétől méltóképpen búcsúzzanak, aki csak tudott és részese volt az elmúlt másfél hónapnak, felment mellé a színpadra, ahol tovább folytatódott a bohóckodás.

Azonban mielőtt mindenkitől búcsút vett volna egy időre, a Fifth Harmony-s lányok gondoskodtak arról, hogy egy felejthetetlen ajándékban legyen része. Lovato épp a backstage-ben beszélgetett, és arról mesélt nekik, hogy vissza megy Los Angelesbe, amikor a banda egyik tagja, Dinah megjelent.

„Demi? Csak azt akarom mondani, hogy szeretlek!” – majd néhány másodpercre rá a krémtorta az X Factor egykori mentorának arcán landolt. A hatalmas sikítások közepette az énekesnő előre figyelmeztette a lányt, hogy mostantól jobb, ha vigyázz, mert ebből visszavágó lesz,

„Ez klassz volt, nagyon klassz, de amikor legközelebb találkozunk LA-ben, te leszel a soros!” Erről két videó is felkerült Dinah Instagram-profiljára.

Továbbá a koncert utáni egyik interjújában Demi elárulta, még mielőtt április 22-én útnak indulna dél-amerikai turnéjára, szeretne elmenni nyaralni, valamint ötödik albumának felvételeit szünetelteti, mert a turné alatt rádöbbent arra, hogy egész évben csakis koncertezni szeretne, ami során végre el akar látogatni Európába, és egy második amerikai turné is tervben van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek