Starity

A Victorious kiütötte Sonnyékat és Jonasékat

2010. augusztus 29. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nickelodeon legújabb műsorát, a Victorioust nem adják Magyarországon – de van rá esély, hogy fogják, hiszen a nézettsége jóval megelőzte két Disney-sorozatét is.

hirdetés
A Victorious kiütötte Sonnyékat és Jonasékat

Tavasszal láthatták az amerikai nézők a Victorious című sorozat premierjét az egyik szombaton, és rögtön aznap óriási nézettségnek örvendett. Egyszerre adták a Sonny, a sztárjelölt egyik részével, amit tudjuk, hogy a Disney csatornán játszanak. Victoria Justice műsora 20%-kal nagyobb nézettséget ért el aznap, mint Demi Lovatóé.

Ez nem minden: aki lemaradt az első epizódról, vasárnap este bepótolhatta – épp akkor, amikor a Jonas L.A.-nek is egy új epizód lejátszását tűzték ki. A Nickelodeon-sorozat a nézők 60%-át tudhatta magáénak.

Sajnos a Victorioust (még) nem adják a magyar csatornák, de lehet, hogy pár hónap múlva láthatjuk majd őket, hiszen még nem adták ki az egész évadot: eddig 20 felvett epizódról tudunk, de ebből csak 9-et játszottak le.

A Victorious egy amerikai sitcom, melynek Tori Vega (Victoria Justice) a főszereplője,  egy 16 éves lány,  aki a Hollywood Arts nevű középiskolába jár, ahol gyakorolja a színészetet, éneklést és táncot. A legjobb barátnője, Cat (Ariana Grande) pedig egy igazi drámakirálynő, de jóban van Torival. További szereplők Andre Harris (Leon Thomas III), Trina Vega (Daniella Monet), Robbie Shapiro (Matt Bennett), Jade West (Elizabeth Gillies) és Beck Oliver (Avan Jogia).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek