Starity

Egy sorozatban Mandy Moore és James Roday

2014. április 05. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mandy Moore és James Roday szerelmespárt fognak alakítani a CBS legújabb vígjátéksorozatában.

hirdetés
Egy sorozatban Mandy Moore és James Roday

Főszerepet kapott Mandy Moore és James Roday az amerikai CBS csatorna legújabb, egykamerás szituációs komédiájában. A Good Session című sorozatban a két híresség szerelmespárt fog alakítani. A történet szerint az általuk alakított Lindsay és Joel családot szeretnének alapítani, ám ahhoz, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy alkalmasak-e erre a feladatra, egy terapeutához fordulnak segítségért.

A produkcióból azonban csak akkor lesz sorozat, ha a pilot, vagyis a bevezető epizód elnyeri a csatorna tetszését. Ha így lesz, akkor berendeli az első évadot.

Mandy számára egyébként nem ismeretlen a sorozatok világa, hiszen több alkotásban is vendégszerepelt már, igaz, elsősorban a filmvásznakon láthattuk játszani. James pedig leginkább egy sikersorozatból lehet ismerős mindenki számára, ugyanis több éven át ő játszotta a kriminek és a vígjátéknak is nevezhető Psych – Dilis detektívek egyik főszerepét, amelyet hazánkban a TV2 és a Universal Channel is műsorra tűzött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek