Starity

Sztárok és kedvenc táskáik II.

2014. április 17. 21:09   |   Szerző: JazmynBelieber/AnnaHuong

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nők egy valamit imádnak jobban a cipőknél: a táskákat. Most megmutatjuk nektek, hogy a sztároknak melyek a kedvenc darabjaik.

hirdetés
Sztárok és kedvenc táskáik II.

A táskák minden nő életében fontos szerepet játszanak. Vannak, amiket csak ritkán hordunk, néhányat pedig alig lehet leszedni rólunk, ezzel pedig természetesen a hírességek sincsenek másképp.

Selena Gomez

A Come & Get It énekesnőjének kedvence egy fekete-fehér Michael Kors-táska, ami egyébként mindenféle szetthez remekül passzol alapszínei miatt. Aki viszont követi a szépség mindennapjait, az jól tudja, hogy nem csak ez az egy darab, amit többször is visel.

Miranda Kerr

Napjaink egyik legkeresettebb modelljének kedvenc darabja egy piros Samantha Thavasa-táska, melynek merész színe láthatólag nem akadályozza Mirandát abban, hogy bármihez felkapja.

Ashley Benson

A Pretty Little Liars Hannája a való életben is nagyon szereti a táskákat, szerintünk azonban ez a barackszínű Dolce & Gabbana-darab áll legközelebb a szívéhez, melyet előszeretettel visel a mindennapokon.

Ashley Tisdale

A HSM szőkeségét rengeteg táskával láthattuk már nem csak a képernyőn, hanem a hétköznapokon is. Kedvence viszont ez a sötétbarna Prada-táska, amit szívesen hord kiruccanásokhoz.

Kim Kardashian

A legsikeresebb Kardashian-lány szeret kitűnni a tömegből. Ezt pedig azzal is alátámasztja, hogy sokszor mutatkozik citromsárga Hermés' Birkin-táskájával, legyen az egy vásárlás vagy éppen edzés. Valljuk be, nem éppen egy szerény darab.

Rosie Huntington-Whiteley

A brit modellt legtöbben a Victoria's Secret reklámjaiból ismerhetik, de már színészi tehetségét is megmutathatta a világnak. Modell révén kicsit sem áll távol a divatvilágtól, kedvenc táskája pedig ez a krémszínű Alexander Wang-táska, ami egyszerű, de nagyszerű.

Jessica Alba

A kétgyermekes anyuka a vásznon és a való életben is bomba formában tartja magát és remek stílusérzékéről ismert, így ez a menta-zöld árnyalataiban pompázó Bulgari Serpenti-táska is nagyon jól mutat Jessica oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek