Starity

Vörös lett Kristen Stewart

2014. április 05. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy új szerep miatt narancsvörös frizurával nyomul az Alkonyat-filmek sztárja.

hirdetés
Vörös lett Kristen Stewart
Fotó: Tesh/Marie Claire

Úgy tűnik Kristen Stewart álmának egy kisebb része valóra vált a minap, ugyanis nemrégiben azt nyilatkozta, hogyha nem színészkedne, sok extrém dolgot kipróbálna haján, például többször festetné és fiúsan rövidre is levágatná. Alig fél napja pedig az Instagramon sokkolta a nagyérdeműt, amikor is felkerült róla egy fotó, melyen frissen narancsvörösre festett frizurájával pózol.

Az új színt egy új szerepnek köszönheti, amit az American Ultra című filmben kapott, a festést pedig a New Orleansban található Maison de Cheveux fodrászai készítették el.

A 2015-re várható akció-vígjáték egy párról szól, akik álmos, kisvárosi életét megzavarja a férfi múltja, ugyanis a kormány el akarja tenni őt láb alól. Stewart mellett, aki Phoebe szerepét ölti magára, szerepel még a filmben  John LeguizamoUma ThurmanJesse EisenbergTopher Grace, Walton Goggins,  Monique Ganderton, Lavell Crawford és Stuart Greer is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek