Starity

Liz McClarnon nagyon bizakodó

2014. április 08. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a csapatban új kisbaba született, és még egy érkezik az ősszel, a csajok nem állnak meg. Liz McClarnon a visszatérésről beszélt.

hirdetés
Liz McClarnon nagyon bizakodó

Az Atomic Kitten mégis visszatér a zeneiparba, és emiatt nagyon izgatottak, árulta el Liz McClarnon a So So Gay-nek adott interjújában. Az énekesnő elmondta, hogy még nem találkoztak sem az All Saintsszel, sem az East 17-nel, de nagyon várják már, ugyanis mindannyian All Sainst rajongók voltak, különösen ő.

Természetesen a tervezett turnéról is elárult egy-két dolgot. „Nagyon sok ötletünk van. Rengeteg együttes van, akikkel útnak indulhatunk. Olyanok, akiknek a rajongói voltunk, és olyanok, akik a mi rajongóink voltak régebben.”

Liz arról is mesélt, hogy az összes régebbi nagy slágerüket előadják, mint például a Right Now-t, vagy a Whole Againt, amivel annak idején egész Európában ismertek lettek. Az aréna a 90-es évek hangulatát idézi majd, az énekesnőnek pedig erről is van pár szép emléke:

„Amire leginkább emlékszem, az az őrület és a sok-sok munka, és olyan volt, mint a Királynőnek [Erzsébet királynő] játszani, és körbeutaztuk a világot. Teljesen őrültek voltunk akkoriban, sokat partiztunk, fantasztikus idők voltak. Tulajdonképpen a legboldogabb idők. Fiatalok voltunk, úgyhogy rendben volt.”

Az énekesnő úgy érzi, most sokkal jobbak, mint valaha, hiszen rengeteg idő eltelt a Right Now megjelenése, és a The Big Reunion turné között: mindannyian felnőttek, tapasztalatot szereztek, és sokat dolgoztak azon, hogy minél jobbak legyenek. Bár először tele volt félelemmel amiatt, hogy mit fognak gondolni és mondani az emberek, ma már nem foglalkozik ezzel.

Az Atomic Kitten turnéjára a jegyeket április 11-től lehet megvásárolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek