Starity

A Blue pénzügyi gondokkal küzd?

2014. április 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blue is beleesett abba a csapdába, amibe a legtöbb fiúbanda: meggondolatlanok voltak pénzügyeiket illetően, most pedig a csőd szélére is sodródhatnak.

hirdetés
A Blue pénzügyi gondokkal küzd?

A brit Blue a századforduló egyik legsikeresebb együttese volt, ezért is lepődtek meg sokan, mikor 2004-ben úgy döntöttek, külön utakon folytatják, majd 2011-ben újra összeálltak, és még az Eurovíziós Dalfesztiválon is indultak, ahol a 11. helyet sikerült megszerezniük. 2013-ban jelent meg 8. stúdióalbumuk, a Roullette és a fiúk turnéra indultak.

Kívülről úgy tűnik, minden rendben van, ám az egyik brit lap, a Sun közleménye szerint a fiúk bajba kerülhetnek, ugyanis nem megfelelően kezelik pénzügyeiket. A csapat tavaly mindössze 77 fontot gyűjtött össze, holott turnéztak, és új albumot is adtak ki, sőt, azt is állítják, hogy Anglia egykoron egyik legsikeresebb együttese több mint 1000 fonttal tartozik és másokat pénzelnek egy titkos számláról. A probléma mindössze annyi, hogy a számla, amin állítólag ez a pénz szerepel, már régóta nincs használatban, és ezt az együttes menedzsere jelentette be.

Lee Ryan a Twitteren fakadt ki a történteken: „Nem tudom, miért élvezik egyes emberek ebben az országban azt, ha valaki padlóra kerül, összetörik! Az igazság az, hogy mindannyian vízért könyörgő rabszolgák vagyunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek