Starity

Britney-n és Carrie-n viccelődött Blake Shelton

2014. április 07. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban tartott ACM díjátadón Blake Shelton azzal viccelődött, hogy Britney nem tud élőben énekelni, majd Carrie Underwoodot vette célba.

hirdetés
Britney-n és Carrie-n viccelődött Blake Shelton

A napokban tartották meg az ACM Awards díjátadót, ahol a társműsorvezető, Blake Shelton a színpadon viccelődött Britney Spears énektudásával.

Ha nem szereted az élő zenét, menj, hallgasd Britney-t – élcelődött a házigazda. Jamie Lynn, Britney húga is a közönség között ült, ám érdekes módon nem említette meg a Twitteren ezt a kis incidenst, viszont a sztár rajongói kifejezték nemtetszésüket.

A Voice mentora, aki Luke Bryannel nyitotta a show-t, később Shakira egyik dalát dúdolta, valamint Carrie Underwoodról beszélgetett partnerével. Először Carrie zenéjéről nyitottak monológot, majd más témára tértek át: úgy gondolják, hogy ő és Miranda Lambert tökéletesek lennének a Szépség és a Szörnyetegbe – csak azt nem említették meg, melyik hölgyet melyik szerepre szánnák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek