Starity

Különleges koncerttel készül a Powerwolf

2014. április 07. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dorn Attila által vezetett power-metal együttes fennállásának tizedik évfordulója alkalmából egy különleges koncertre készül.

hirdetés
Különleges koncerttel készül a Powerwolf

A Powerwolf zenekar nevével először 2005-ben találkoztunk, amikor is megjelent debütáló lemezük, a Return in Bloodred. A német zenekar azonnal felhívta magára a nagyérdemű figyelmét különleges dallamaival, a vérfarkasokkal, valamint a bibliából idézett latin szövegekkel.

Az első albumuk igencsak sikeresnek bizonyult, így elkezdtek dolgozni a második korongon, amely 2007-ben jelent meg, Lupus Dei néven. 2009-ben hatalmas áttörést értek el a Bible of the Beast című lemezükkel,a melyet a Blood of the Saints követett 2011-ben. Az album turnéja során számos híres együttessel léptek fel, valamint a koncertsorozat 2012-es évében együtt tartott velük a magyar származású Wisdom zenekar is.

Tavaly jelent meg a banda immáron ötödik albuma, a Preachers Of The Night, amellyel még most is járják az egész országot. Az új korong már a megjelenésekor hatalmas sikereket ért el világszerte, így az együttesnek lehetősége volt ismét Magyarországon koncertezni, a Wisdom előzenekaraként a Marching For Liberty című lemezbemutató koncertjükön.

A csapat május 29-én hazájában, Németországban fogja megünnepelni tízéves fennállását, egy különleges koncert keretein belül. Az együttes egy szavazást is meghirdetett, amellyel a rajongók állíthatnak össze egy setlistet, amelyből az öt legsikeresebb dal el fog hangzani a koncerten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek