Starity

Ruhamustra: ACM Awards 2014

2014. április 07. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, hogyan öltöztek fel a hírességek a nagyszabású country-díjátadóra, amit a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában tartottak meg április 6-án, vasárnap.

hirdetés
Ruhamustra: ACM Awards 2014

Kimberly Perry

A The Band Perry énekesnője egy igazán figyelemfelkeltő, fekete színű, geometriai mintákkal, flitterekkel és gyöngyökkel díszített Georges Hobeika-ruhát viselt, ami az idei tavaszi kollekcióból származik.

Haját a feje tetejére tűzték kontyba, ami remek döntés volt, hiszen így szabadon hagyta a nyakrészt, szettjét pedig egy fekete retiküllel, valamint arany fülbevalóval és gyűrűvel kombinálta.

Martina McBride

A három gyermekes énekesnő nagyszerűen nézett ki ebben a bőrszínű, fekete virágokkal díszített, rövid ujjú David Meister-darabban, amihez kevés ékszert és egy egyszerű fekete magassarkút választott, viszont véleményünk szerint egy fekete öv jobban mutatott volna a ruhához.

Sheryl Crow

A Grammy-díjas énekesnő választása egy fekete Christian Siriano-estélyire esett, amit geometrikus mintázata tesz különlegessé. Kiegészítők terén sem esett túlzásokba, hiszen egyszerű arany ékszereket és egy metálos csillogású retikült vitt magával a vörös szőnyegre.

Cassadee Pope

A fiatal country-énekesnő tökéletesen döntött, amikor ezt a rozsdaszínű Maria Lucia Hohan selyemruhát öltötte magára a díjátadóra, hiszen remekül harmonizál bőr- és hajszínével is és annak ellenére, hogy a szoknyarész átlátszó, a felsőrész oldala pedig furfangosan van kivágva, nem mutat túl sokat.

Miranda Lambert

Az énekesnő három díjat is bezsebelt az este folyamán, vörös szőnyeges bevonulására választott ruhája pedig tényleg győztesnek való volt, hiszen a Swarovski kristályokkal kirakott arany Randi Rahm-ruhában egyszerűen ragyogott és minden figyelmet magára vonzott.

A lenyűgöző ruhakölteményhez arany ékszereket és egy bronz Rauwolf-retikült választott.

Taylor Swift

A szőkeség ezúttal otthon hagyta színes és csillogó estélyijét, és helyette inkább egy dögös, kétrészes, fekete-fehér J. Mendel által tervezett összeállításban érkezett, amivel egy kis lábvillantást is megengedett magának.

Sokak nagy bánatára a vörös rúzs is elmaradt, de a ruha mellett a Jennifer Fisher-gyűrű, a Marina B-karkörő és gyűrű, az M2Malletier-retikül, valamint a fekete Casadei-cipő kárpótolta hiányát.

Carrie Underwood

El kell ismerni, Carrie gyönyörűen festett ebben a fehér Oscar de la Renta-ruhakölteményben, amit arany gyöngyök díszítettek. Haját szokásához híven kiengedve hagyta, lágy hullámokban, lábára Jimmy Choo-tól választott lépőt, ékszereit pedig David Yurmannek köszönhette.

Kacey Musgraves

Ez a szépséges égszínkék estélyi a Miu Miu munkáját dicséri és remekül állt a 25 éves énekesnőnek – leszámítva a fehér-kék műanyagszerű övet. Kacey egyenesen, kiengedve hagyta haját, fülébe arany karika fülbevalót tett, ujjára pedig egy nagy kékszínű gyűrűt húzott.

Kellie Pickler

Még Romona Keveza 2012-es tavaszi kollekciójában kapott helyet ez a csodálatos, pántnélküli, levendula színben pompázó selyemruha, melyet egy Swarovski kristályokkal kirakott övvel dobott fel az énekesnő, aki elbűvölően festett.

Jewel

A 39 éves énekesnő egyszerűen lehengerlő volt ebben a 2013-as fekete-fehér Georges Chakra-ruhában, amihez Jerome Rousseau-magassarkút, fekete Kotur-retikült, valamint Carla Amorin and Doves-gyűrűt és Doves-fülbevalót párosított.

Shakira

Az énekesnő egy igen figyelemfelkeltő és szexi Zuhair Murad-ruhát választott vörös szőnyeges belépőjéhez a 2014-es őszi kollekcióból, színpadra lépésekor pedig már egy vörös, pántnélküli, csipkés Kristian Aadnevik-miniben pompázott, amihez térdfölé érő csizmát és necc-harisnyát húzott.

Faith Hill

A legendás country-csillag egy halványkék, hosszú ujjú Saint Laurent-ruhát viselt, ami könnyed eleganciát kölcsönzött, annak ellenére is, hogy V-kivágása egyértelműen dekoltázsára tereli a figyelmet.

Ékszereit Martin Katztől kölcsönözte, köztük a 18 karátos fehérarany nyaklánccal, amihez egy gyémántmedál is tartozik.

Olivia Munn

Igazi vidám tavaszias hangulatot varázsolt a vörös szőnyegre a színésznő ezzel a pink Reem Acra-darabbal, ami egyébként nem hagyott túl sokat a férfiak fantáziájára, hiszen nem csak dekoltázs-, hanem combügyileg is sokat mutatott meg Oliviából, de még korántsem tartozik a közönséges kategóriába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek