Starity

Ők Svédország új tehetségei

2014. május 31. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összegyűjtöttük a skandináv ország új kedvenceit, akik előtt nagy jövő állhat.

hirdetés
Ők Svédország új tehetségei

Skandináviában a pop, a rock illetve az elektro zenének hatalmas sikere van, emiatt nem is csoda, hogy rengeteg új fiatal vagy kevésbé fiatal svéd tehetséggel ismerkedhetünk meg. Most bemutatunk nektek közülük ötöt, akikre nagy jövő vagy akár nagy bukás is várhat.

Anton Ewald

A 20 éves szépfiú svéd származású, énekes és táncos. A karrierjét táncosként kezdte, és rengetegen hasonlítgatják Eric Saadéhoz, sokan azzal a különbséggel, hogy sokak szerint bizony ő a tehetségesebb.

Antont a 2013-as Melodifestivalban fedezték fel, ahova bemutatkozó dalával a Begginggel jelentkezett. Anton idén is indult a versenyen, ám közel sem ért el olyan nagy sikert, mint tavaly, de ennek ellenére őt választották Skandinávia legvonzóbb férfijának, és a dalait már Németországban vagy Angliában is halhatják az emberek.

Oscar Zia

Oscar ismételten abba a helyzetbe esett, hogy sokan hasonlítgatják valakihez, csak őt éppen az előbb említett Anton Ewaldhoz. Oscar a svéd X Factorban tűnt fel, majd az idei Melodifestivalenben, ahol elég nagy sikert el a Yes We Can című dalával. Oscar előtt sokak szerint nagy jövő állhat, még akkor is, ha csupán 1996-ban született.

Ace Wilder

Listánk első női tagja, Ace Wilder, aki szintén szerepelt a Melodifestivalenben. Ő idén második lett a Busy Doin' Nothin' című slágerével, ami hódít Skandinávia országaiban.

Ace vagánysága és szabadszájúsága sok embernek bejött, és egyre nagyobb sikereket ér el a Busy Doin' Nothin' mellett a Bitches Like Friday című dalával is, valamint szintén sikeres az északiak körében. Érdekesség, hogy ő is táncosként kezdte a karrierjét.

Yohio

Az ázsiai származású énekes eléggé megosztja az embereket külseje miatt abban a kérdésben, hogy ő férfi-e vagy nő, de azzal senki nem vitatkozik, hogy igenis tehetséges. Ahogy ez a svédeknél lenni szokott, ő is a Melfesten indult, egészen pontosan kétszer is.

Yohio nem csak Svédországban szerzett lemezszerződést, hanem Japánban is rendelkezik eggyel. Az énekes már 2010-ben elkezdte karrierjét, de még mindig vár a nagy kitörésre. Legutolsó kislemezes dala a To the End.

Linus Svenning

Végül, de nem utolsó sorban, ismét egy férfi előadó, aki nem más, mint Linus Svenning. Az elképesztő hangú énekes csak úgy, mint a többiek a Melodifestivalenben való szereplésével hívta fel magára a figyelmet.

Mindenki egy kemény rockdalt várt a kinézete miatt, de ő egy gyönyörű, lassú balladával, a Bröderrel (Báty) indult. Linusnál mindenki biztos abban, hogy nagy sikereket fog még elérni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek