Starity

Courteney Cox összeköltözött kedvesével

2014. április 08. 20:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Courteney Cox és a Snow Patrol gitárosa, Johnny McDaid most már nemcsak, hogy hivatalosan is egy párt alkotnak, de együtt is élnek a színésznő otthonában.

hirdetés
Courteney Cox összeköltözött kedvesével

Johnny McDaid, akit legtöbben a Snow Patrol gitárosaként ismernek, komolyan veszi kapcsolatát a Sikoly-filmek sztárjával. Johnny és Courteney most már nemcsak egy párt alkotnak, de együtt is élnek a színésznő kaliforniai házában.

Ed Sheeran, aki a pár egyik legjobb barátja, elmondta, hogy Courteney és Johnny kapcsolata nagyon jól működik – nem tudja, hogy meg szeretnék-e osztani ezt a nagyvilággal, így szabadkozva mondta el, amit tud.

„Nem vagyok biztos benne, hogy ez publikus, talán semmit sem kellett volna mondanom ezzel kapcsolatban – de igen, együtt laknak” – nyilatkozta Ed a Daily Recordnak egy londoni kiállításon.

„A dolgok közöttük nagyon gyorsan történnek. Boldogabbaknak nem is tudnám elképzelni őket, mint amilyenek jelen pillanatban” – tette hozzá Ed. Mikor megkérdezték az énekest, hogy vajon az esküvőről is tud-e néhány titkot, a következőket mondta – „Nem lennék meglepődve, ha megtörténne, de ez még korai szerintem. Jelenleg élvezik egymás társaságát.”


Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek