Starity

Wow! Miley Cyruson végre ruha is van

2014. április 08. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő meghódította az Elle magazin címlapját – botrányos fotósorozatai után az Elle ízlésesen felöltöztette.

hirdetés
Wow! Miley Cyruson végre ruha is van

Manapság mindenkinek van saját véleménye Miley Cyrusról, így az Elle magazin riportere, Tavi Gevinson sem volt rest választ keríteni azokra a kérdésekre, amelyek leginkább foglalkoztatják az énekesnővel kapcsolatban. A magazinnak Miley mesélt gyermekkoráról, erős kapcsolatáról a rajongóival, szívfájdalmakról és a szexuális szabadságról is.

Az elején rögvest leszögezte, hálás a Disney-nek, amiért náluk kezdhette pályafutását, és nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy sok más előadóval ellentétben ő ki tudott lépni az ártatlan kislány imidzséből, amit a csatorna teremtett neki.

„Egy nagyon kemény szakításon mentem keresztül, és ami a legjobban aggasztott, hogy mit csináljak, ha a Disney vagy ő [Liam] nem lesz ott. Most mindkét dologtól megszabadultam, és jól vagyok. Például amikor az ágyban fekszem, egyedül, éjjel... teljesen rendben vagyok, sokkal erősebb vagyok, mint a három évvel ezelőtti énem, aki azt gondolta; az emberek belehalnának, ha magányosak lennének.”

Miley nemcsak magabiztosnak és szabadnak érzi magát, de úgy véli, részben neki köszönhető, hogy manapság az emberek másként viszonyulnak a bi- és homoszexuálisokhoz. „Ezt nem mindig fogadták el, és úgy érzem, része vagyok ennek a változásnak – vagy az, hogy tudják, depresszióval küzdöttem, ez pedig segített másoknak. Ez nagy célt ad, egy okot, hogy felkeljek reggel, ami nagyobb annál, hogy fel kell vennem a gönceim.”

Korábban már megosztotta véleményét a feminizmussal kapcsolatban, az Elle-nek pedig elmondta, nem érzi úgy, hogy feltétlen a nőknek kell irányítaniuk mindent, csupán egyenlőséget szeretne mindenki számára.

„A pasik állandóan a zacsit fogdossák, k*rvákkal lógnak, de erről senki sem beszél. Ha én ugyanezt csinálom, és csini modellribikkel lógok, az azt jelenti, hogy degradálom a nőket? Megengedhetném magamnak, hogy nőkkel vegyem körül magam. De remélem, ennek a fejlődésnek is a része leszek.”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek