Starity

Készül a Papa Roach új stúdióalbuma

2014. április 09. 10:10   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stúdióba vonult a négy rocker, és szeptember elején talán egy eddig sosem hallott új hangzással, a countryval rukkolnak elő.

hirdetés
Készül a Papa Roach új stúdióalbuma

2014. február 4-én bejelentette az együttes, hogy stúdióba vonul és elkezdi a munkát az új albumon. Február 18-án Jerry kijelentette a Twitteren, hogy a legújabb kislemez valahol július közepén fog megjelenni. Ezzel kapcsolatban egy videó is felkerült a legnagyobb videómegosztó portálra, ahol többek közt három dalcímre is fény derült: Just As Broken As Me, Gravity és War Over Me. A teljes album körülbelül szeptember-október körül fog megjelenni.

A zenekar 20 éves fennállása során már több stílusban is képviselte magát. Az Infestre és a Lovehatetragedyre inkább a nu metal és a rap metal volt jellemző, míg a Methamorphosis, ahogy a neve is mutatja, a változásról szól. A keményebb és erősebb zenék után egy kicsit lágyabb vonalat kapott a lemez.

Jacoby Shaddix egy interjúban a következőket mondta a Dallas Music Guide-dal kapcsolatban: „A rap eltűnt. Nem érzem már szükségét. Úgy érzem, több vagyok... nem akarok csak rocker lenni. Ez az ,amit gyerekként szerettem volna. Mi vagyunk az a banda, akik kipróbálják a metált, a hardcore-t, a punkrockot és a popzenét. Mindent megteszünk azért, hogy az egész király legyen.”

Jerry Horton egy későbbi interjúban elmondta, hogy ez egy természetes dolog számukra, mindig is változtak az évek során. Termésszetesen van néhány dolog ami sohasem változik, de mindig kipróbálnak valami újat, ettől lesz érdekes az egész. Azt is elmondta, hogy az új albumon felfedezhető lesz egy kis elekronikus hangzás.

Az új korong címe Cowtown Kickers. A hivatalos honlap álltása szerint ez egy country album lesz, amit a cím is mutat, és talán még Nashville-t is meghódítják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek