Starity

Tom Ford és Richard Buckley összekötötték életüket

2014. április 09. 17:05   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Ford és partnere, Richard Buckley már 27 éve alkotnak egy párt, most eljött az ideje, hogy a két férfi kimondja a boldogító igent.

hirdetés
Tom Ford és Richard Buckley összekötötték életüket

Tom Ford és partnere, Richard Buckley már hosszú ideje alkotnak egy párt, nemrég pedig az Egyesült Királyságban hivatalosították is kapcsolatukat. Tom elmondása szerint a 27 év alatt, amióta együtt vannak, sok minden történt, és sok barátja nem érte meg ezt a napot.

„Túl sok barátot vesztem már el, mondhatni, a baráti körömnek több mint felét, és Richard is átment néhány igencsak nehéz pillanaton, de most már összeházasodtunk, és ez az, ami számit” – mesélte Tom, amint gyűrűjét mutogatta.

Az Egyesült Királyságban néhány hete legális csak a melegházasság, eddig csak élettársi kapcsolatot folytathattak az azonos neműek. Tom és Richard még a 80-as években ismerkedtek meg a tervező egyik bemutatóján, és azóta szünet nélkül kiállnak egymás mellett, valamint együtt nevelnek egy kisfiút, az egyéves Alexander John Buckley Fordot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek