Starity

Debbie Harry biszexuális

2014. április 09. 20:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás énekesnő, Debbie Harry színt vallott, ami nemi hovatartozását illeti. Elmondta, hogy nemcsak a férfiakhoz, de a nőkhöz is vonzódik szexuálisan.

hirdetés
Debbie Harry biszexuális

Debbie sosem volt az a fajta énekesnő, aki botrányaiból vagy éppen magánügyeiből szerzett hírnevet – kemény munkával érte el, hogy legendaként tekintsenek rá. Az énekesnő most tiszta vizet öntött a pohárba nemi hovatartozását illetően, mivel eddig mindig erről faggatták.

Egy, a brit Daily Mailnek adott interjújában Debbie elmondta, hogy nem fontos számára, milyen nemű a szexpartner. „Nekem valójában nincsen konkrét elvárásaim ezzel szemben. Legyen kedves, legyen humorérzéke, és szeressen szeretkezni. Mi mást kérhetnél?”

Debbie az 1980-as években Chris Steinnal alkotott egy párt, viszont női szeretői nevét soha nem hozta nyilvánosságra. A Téli Olimpia vezetősége felkérte őt és bandáját is februárban, hogy lépjenek fel, de passzolta az ajánlatot amiatt, amit az orosz kormány művel a nem ’mesebeli világukba’ illő emberekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek