Starity

Májusban érkezik a Grace: Monaco csillaga

2014. április 09. 20:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nincs olyan ember, aki nem ismerné a legendás csillagot, Grace Kellyt. A még 2011-ben íródott forgatókönyvet, most végre megfilmesítették.

hirdetés
Májusban érkezik a Grace: Monaco csillaga

Januárban jelentették be, hogy a Nicole Kidman főszereplésével készült életrajzi dráma nyitja majd a Cannes-i Filmfesztivál kapuit. A Grace: Monaco csillaga nagy érdeklődésnek örvend, először a fesztiválon vetítik május 14-étől, majd Magyarországra is elérkezik május 22-én, megelőzve a hivatalos európai premiert, június 6-át.

Nicole Kidman most is bebizonyíthatja, hogy tehetséges színésznő, hiszen olyan nagy neveket hagyott maga mögött, miután megkapta Grace Kelly szerepét, mint Jessica Chastain, Emily Blunt, Charlize Theron, Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Rosamund Pike, Amy Adams, January Jones és Elizabeth Banks, akik mind jelentkeztek a szerepre.

A film forgatókönyve már létezik egy ideje, ám ismeretlen okok miatt eddig nem filmesítették meg. A stáblista továbbra olyan neveket tartalmaz, mint  Milo Ventimiglia, Paz Vega, Parker Posey, Frank Langella és Tim Roth, aki III. Rainier herceg bőrébe bújik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek