Starity

Klippremier: Edguy - Love Tyger

2014. április 10. 15:03   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben a hónapban debütál a német power-metal együttes legújabb albuma, amelyről most megjelent a Love Tyger című dalhoz készített érdekes kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Edguy - Love Tyger

Április 18-án jeleníti meg legújabb albumát az Edguy, Space Police – Defenders Of The Crown néven. Az együttes több, mint 20 éve áll már színpadon és mégis most készülnek életük legnagyobb áttörésére, ugyanis Tobias Sammet, az együttes frontembere szerint ez lesz a legütősebb lemez, amit valaha készítettek.

Az albumról már megjelent egy dal, a Sabre & Torch, amelyhez egy nem mindennapi szöveges kisfilmet is készítettek, a mai napon pedig a Love Tyger című dalhoz készített kisfilm debütált, amely szintén egy nem megszokott alkotás Tobiéktól, hiszen ez alkalommal egy animációs kisfilmet készítettek.

Az Edguy utoljára 2011-ben jelentkezett albummal, Age Of The Joker néven, amely nem igazán nyerte el a rajongók többségének tetszését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek