Starity

Szabó Zsófi újra forgat

2014. április 10. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban szőkesége kedden ismét bement dolgozni, miután pénteken megtudta, hogy imádott édesapja elhunyt. A gyászoló színésznőnek nincs könnyű dolga, de ettől függetlenül próbálja magát tartani.

hirdetés
Szabó Zsófi újra forgat

Szabó Gyula, a Nemzet Színésze pénteken hunyt el, és ez természetesen nagyon megviselte családját, különösen Zsófit, aki valósággal rajongott édesapjáért. A színésznő hétfőn nem is ment be dolgozni, és ugyan még mindig gyászol, kedden már munkába állt. Az ilyenkor várható apróbb bakik a kollégák szerint elmaradtak, sőt, meglepődtek Zsófi profizmusán.

„Szabó Zsófi kedd reggel óta újra forgat a stú­dióban, így csak pár hétfői jelenet felvétele került át a jövő hétre. Hihetetlen koncentrációval, becsülettel végzi a munkáját, amiért le a kalappal előtte, hiszen érthető módon nehéz helyzetben van – árulta el a Borsnak a TV2 szóvivője, Koltay Tamás.

Zsófi, Gyula bácsi elvesztése előtt még így írt édesapjáról: „Az én Édesapám a legdrágább kincsem a világon. Az a szeretetkötél, ami minket összeköt, a legerősebb a világon!

A szőkeségnek egyébként a tragédia előtt is voltak problémái, hiszen kiderült, hogy párjának, Nagy Tamás Grandénak távoznia kellett a produceri pozícióból, és ez is megviselte őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek