Starity

Lopással vádolta exvőlegényét Naya Rivera

2014. április 11. 10:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee sztárja azzal vádolta meg volt kedvesét, hogy egy igen drága Rolex-órát lopott el tőle, ám időközben kiderült, a tárgy a rapper tulajdona volt.

hirdetés
Lopással vádolta exvőlegényét Naya Rivera

Bombaként robbant a hír, miszerint Naya Rivera és Big Sean már nem alkotnak egy párt, és az esküvőt is lefújta az amerikai rapper. Mindenki azt hitte, hogy a rapper hibás a szétszakadt kapcsolatért, ám az ok pont a színésznő volt, aki időközben túl féltékeny és kontroll-mániás lett.

Nemrég egy tweet került elő, amit természetesen már törölt a színésznő, de ami benne áll, felhábóritónak tartják egyesek – „@BigSean most már Rolex-órákat is lopkod a hölgyektől” – állt a Glee sztárja által írt tweetben, ami néhány embernél igencsak kiverte a biztosítékot.

Miután a rapper nem válaszolt a vádra, források mondták el a TMZ-nek, hogy az a Rolex-óra, amit Naya állítása szerint Sean ellopott, soha nem is volt az ő tulajdona, hiszen a darabot még a rapper vásárolta magának, és csak kölcsönbe adta oda a színésznőnek.

Naya azt is felhozta, hogy talán Sean féltékeny rá, mert jobban keres és sikeresebb is, viszont azt nem vette észre, hogy a baj épp benne van. Olyan vádakkal is előállt, miszerint Sean megcsalta őt, ám végül ez is kamunak bizonyult. Közeli barátok szerint Sean soha nem tenné ezt meg nővel, és a probléma Naya volt, aki időközben kontroll-mániás lett, uralkodni akart vőlegényén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek