Starity

Iyaz egyszerre két új klippel rukkolt elő

2010. augusztus 29. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Solo után az új videók nem kis időt várattak magukra. Az egyik a Break My Bank a New Boyzzal közösen, a másik pedig a saját számához készült, a So Bighez.

hirdetés
Iyaz egyszerre két új klippel rukkolt elő

Miután az énekes tavaly kiadta a Replay című első kislemezét és klipjét, a számnak világszerte hatalmas sikere volt, s a legtöbb „nagyobbat” lealázta a slágerlistákon. Ezzel biztosította be magának a helyet a 22 éves R&B-énekes a hírességek sorai közé.

Azóta több, szintén új előadóval dolgozott együtt, többek között Charice-szal és a New Boyzzal is, de Hannah Montanával is készített egy számot. Az előbbiekhez már a klip is elkészült.

A Break My Bank egy tipikus R&B-ütemekkel fülbemászóvá varázsolt szám, ami azért is meglepő, mert a New Boyz nevű amerikai duó műfaja inkább hip-hop. Az is érdekes, hogy mi még aligha hallhattunk róluk, pedig már a második albumukat is kiadták. A szám ennek a lemeznek az első kislemeze, ami a Billboard Hot 100-on a 71. helyig tudott felmászni. A videóban értelemszerűen egy bankot láthatunk, amit egy csapat lány kirabol. Az alábbiakban meg is tekinthető.

A másik a már említettSo Big című szám, ami a Replayhez hasonlóan igen slágerszagú. A hangzásvilága hasonló, de a refrén jóval pörgősebb. A két klipben pedig az a közös, hogy ebben is egy lány a főszereplő. Iyaz augusztus 11-én tette fel a klipet a YouTube csatornájára, így még annyira új, hogy bővebb információt nem találtunk róla. Mindenesetre a videó alább megnézhető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek