Starity

Nem vált tehetségkutatót Alesha Dixon

2014. április 11. 22:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő tisztázta a pletykákat, miszerint elhagyná a Britain’s Got Talent műsort az X-Faktorért.

hirdetés
Nem vált tehetségkutatót Alesha Dixon

Hamisnak bizonyultak azok a hírek, miszerint a 35 éves énekesnő elhagyná a népszerű Britain’s Got Talent műsort, hogy helyet foglaljon az X-Faktor újabb évadában. Bár Alesha hízelgőnek találta azt, hogy őt szeretnék Cheryl és Simon mellett látni az új évadban.

Simon sem érti, honnan kerültek elő azok a hírek, miszerint Aleshát szeretné a negyedik mentorként, hiszen jelenleg is tárgyalnak Fergie-vel, aki még nem döntött, és különben sem gondolná, hogy Alesha elhagyná a műsort, hiszen tudja, hogy az énekesnő lojális a Britain’s Got Talenthez.

A Fergie-vel való tárgyalás még nem ért véget, ám a jelek szerint az énekesnő nem vállalná a szereplést, és Simon most olyan embert szeretne, aki októbertől egészen decemberig szabad, amíg tartanak az élő adások, de megnyugtatva érzi magát, hogy Cheryl mellette van.

A Britan’s Got Talent új évada holnap, április 12-én veszi kezdetét az ITV csatornán magyar időszámítás szerint 6.15-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek