Starity

Éneklő pap az internet új sztárja

2014. április 12. 12:12   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lenyűgözően adta elő egy ír atya a világhírű Hallelujah című dalt egy esküvőn. Az előadást természetesen videón meg is örökítették, és négy nap alatt majdnem 15 millió megtekintést kapott a kisfilm.

hirdetés
Éneklő pap az internet új sztárja

Egy újdonsült ír házaspár, Leah és Chris O'Kane jogosan mondhatja, hogy az ő esküvőjük volt az egyik legkülönlegesebb, ugyanis az atya, aki összeadta őket, egyszerűen lehengerlően adta elő Leonard Cohen nem túlságosan könnyű dalát, a Hallelujaht. A dalszöveg egy picit meg lett változtatva, hogy aktuálisabb legyen a nagy napon.

A ceremónia április 5-én zajlott le, és két nappal később úgy döntöttek a friss házasok, hogy megosztják ezt a gyönyörű feldolgozást a YouTube-nézőközönséggel. Ray Kelly atya fantasztikus dala futótűzként terjedt az interneten, és a kisfilm hamarosan eléri a 15 millió megtekintőt is!

Az internet legújabb „sztárjával” az Irish Times is készített interjút, amelyben elárulta: „Itt minden ember tudja, hogy szoktam esküvőkön énekelni, viszont Leah és Chris nem voltak tagjai az egyházközségnek. Mondtam nekik a próbán, hogy szívesen énekelek nekik, de úgy hiszem, hogy egy kicsikét meglepődtek.”

De hogy mit szól a hirtelen jött hírnévhez az atya? Elmondása szerint leesett az álla, amikor megtudta, hogy ennyien kíváncsiak rá. „Egyszer vagy kétszer voltam eddig a YouTube-on, és meglepett, hogy láttam a videót és azt is, hogy mennyien tekintették meg eddig.”

Az atya előadását hatalmas tapsvihar zárta. De győződjünk csak meg mi magunk is arról, hogy mennyire különleges feldolgozásról van szó!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek