Starity

Katy Perry elutasítja John Mayert

2014. április 12. 14:02   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry februárban végleg pontot tett John Mayerrel való kapcsolatának végére. Az énekesnő jelenleg magára szeretne koncentrálni, így visszautasítja az amerikai énekes próbálkozásait.

hirdetés
Katy Perry elutasítja John Mayert

Februárban Katy Perry úgy döntött, hogy véget vet kapcsolatának John Mayerrel, ám úgy látszik, az amerikai énekes nem tud elszakadni Katytől. Naponta bombázza őt üzenetekkel és telefonhívásokkal, ám az énekesnő figyelmen kívül hagyja ezeket.

„Katy nem hagyja, hogy a szerelem lerombolja jelenlegi boldog életét. Nagyon boldog szingliként. Nem látom esélyét, hogy hamarosan vagy az elkövetkezendő jövőben új kapcsolatba kezdene bele. Mért is tenné? Csodálatos karrierje van, ott vannak a barátai, jelenleg többet nem is akar, mert szerinte egy új kapcsolat csak bonyolítaná az életét jelenleg” – mesélte a People.com-nak az énekesnő egyik közeli barátja.

„Katy mindig is romantikus alkat volt. Nem várja a herceget fehér lovon. Várni akar, és közben csak magával foglalkozni” – tette hozzá a közeli barát. Az énekesnő nemrég zöldre festette haját, amivel szabadságát próbálja szimbolizálni. – „Végre eldöntötte, hogy azt csinál, amit akar, és amikor akarja, nem érdekli, hogy az emberek mit gondolnak róla. Jelenlegi frizurája az ő saját szabadságának kinyilvánítása.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek