Starity

Nem változik a Batman vs. Superman premierdátuma

2014. április 12. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Warner Bros új közleményében olvasható, hogy nem fognak változtatni a Batman vs. Superman premierdátumán.

hirdetés
Nem változik a Batman vs. Superman premierdátuma

A Warner Bros által kiadott új közleményben olvasható, hogy nem szándékoznak változtatni a Batman vs. Superman premierdátumán, még annak ellenére sem, hogy kiderült, hogy az Amerika kapitány harmadik részével kerül egy napon bemutatásra.

A stúdió eredetileg 2015-ben küldte volna a mozikba, az utómunkák folytonos elhúzódása miatt egy évvel későbbre tolták – arra a napra, amelyikre ki lett írva az eddig még ismeretlen című Marvel-film.

Egyik stúdió sem hajlandó engedni, és nem változtatnak a premierdátumon: „Szerintem nem nagy dolog, ha két szuperhősös film ugyanazon a napon jelenik meg” – mondta Fellman, a Warner Bros igazgatója, aki szerint 2016 legnagyobb bevételi csatája Amerika kapitányék, illetve Batmanék között dől majd el.

A Batman vs. Superman filmnek köszönhetően Zack Snyder ismét visszatér a rendezői székbe, továbbra is Henry Cavill kelti életre Supermant, míg Ben Affleck ölti magára Batman jelmezét, és feltűnik Wonder Woman is, akit Gal Gadot testesít meg. Az Amerikai kapitány szereplőgárdája még nem nyilvános, de Chris Evans és Sebastian Stan is visszatérnek majd a vászonra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek