Starity

Klippremier: Andreea Bănică feat. Shift – Rupem Boxele

2014. április 12. 17:05   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég került fel a Cat Music Romania hivatalos oldalára Andreea Bănică és Shift közös dalának a videoklipje, ami igencsak megosztó véleményeket produkált.

hirdetés
Klippremier: Andreea Bănică feat. Shift – Rupem Boxele

Andreea mindig is tudta, hogy kell viselkedni egy videoklipben, hogy az emberek a legmegosztóbb véleményekkel töltsék tele a kommentrészleget. Most sem lett másképp, hiszen egyes gondolatok szerint kiábrándító, amit Andreea művel, és a mozdulatokat sem épp neki találták ki.

A Cat Music Romania pár napja tette elérhetővé Andreea Bănică és Shift közös dalának a videoklipjét, ami színesre, érdekesre, és botrányosra sikerült – már ha lehet ezzel jellemezni. A kommentek megosztóak: egyesek szerint király a dal és a videoklip is, mások szerint pedig a dal gyenge, a klip lapos.

A kisfilmben az énekesnő több frizurával és több öltözékben látható, amik egyre rövidebbek, és egyre kevesebbet takarnak Andreea testéből. Andreea legújabb dalához a múlt hétvégén forgatták le a kisfilmet, a rendezője pedig Marian Olteanu volt.

Nemrég kiderült az is, hogy Andreea részt vesz majd a 3SE banda koncertjén, ami május 9-ikén kerül megrendezésre Bukarestben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek