Starity

Sztárok, akiket mindig összekevernek az utcán

2014. április 13. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A celebek mesélnek élményeikről! Lássunk 24 hírességet, akik bevallották, gyakran összekeverik őket valaki mással.

hirdetés
Sztárok, akiket mindig összekevernek az utcán

Olivia Wilde & Kate Mara

A Doktor House sztárja nemrég elárulta, hogy az utcán egy autogramvadász azt hitte, ő valójában Kate Mara. Oliviának ez egyáltalán nem esett rosszul, sőt, a Twitteren közölte Marával, mi történt vele aznap.


Fotó: Rex Features / Wenn

Andy Samberg & Andrew Garfield

Andy Samberg és felesége egy ötcsillagos wellnessközpontban jártak Dubaiban, ahol a helyi reptéri őrök A csodálatos Pókember sztárját, Andrew Garfieldet vélték felfedezni Andyben.

„Leszállunk a repülőről, egy csapat várt minket: 'Ó, Mr. Andrew, Mr. Andrew!' ... Úgy voltam, 'ó, ez nagyon kedves dolog, az utazási ügynökünk biztos mindent nagyon részletesen elintézett!', erre megkérdezik, mikor készítek új Pókember-filmet...” – árulta el Andy a The Sunnak.


Fotó: Getty

Matt Damon & Mark Wahlberg

Matt Damon és Mark Wahlberg egyezséget kötöttek, mivel megszámlálhatatlanul gyakran tévesztik őket össze az emberek: elhatározták, beszállnak a játékba és a másiknak adják ki magukat, ha az emberek leszólítják őket.

Erről a The Graham Norton Show-ban beszéltek még év elején. „Igen, van ez az alku; ha összetévesztenek vele, akkor azt játszom, ő vagyok, és nem ronthatunk a másik hírnevén. Szóval mikor Mark Wahlberget játszom, a legjobb formámban kell lennem.”


Fotó: Getty – Handbag / PA

Samuel L Jackson & Laurence Fishburne

Samuel L Jacksont élő adásban nevezték Laurence Fishburne-nek a KTLA 5 csatornánál – a riporter gratulált a színésznek a Super Bowl-os reklámjáért, nem is sejtve, hogy abban Fishburne szerepelt.

Amikor Samuel megérkezett az egyik Amerika kapitány: A tél katonája-sajtókonferenciára, olyan pólót viselt, amelyen az állt: „Nem Laurence Fishburne vagyok.”


© Rex Features / wenn

Katy Perry & Zooey Deschanel

A New Girl sztárja bevallotta, idegesítőnek találja, amikor az emberek Katy Perryvel hasonlítják össze – erről még 2009-ben mesélt az MTV díjátadóján, és örül, hogy Katy végre sokkal híresebb, és biztosan nem tévesztik össze mással az utcán.


© Getty Images / PA

Lindsay Lohan & Debbie Harry

A Blondie énekesnőjéről, Debbie Harryről azt hitték egy New York-i klub előtt, hogy Lindsay Lohan, és amint ez kitudódott, fotósok és rajongók tucatjai vártak rá. Ugyanabban a hotelben szálltak meg, de szerintünk ez az egyetlen dolog, amiben közük van egymáshoz.

Ralph Fiennes & Liam Neeson

Liam Neeson elárulta, egy rajongója megdicsérte, milyen remek alakítást nyújtott Az angol betegben – nem akarta elkeseríteni a fanatikust, így az autogramot így írta alá: „Szeretettel, Ralph Fiennes.”


© Rex Features / PA

Will Ferrell & Chad Smith

A Red Hot Chili Peppers dobosa, Chad Smith a Rolling Stone magazinnal osztotta meg, milyen fura élményben volt része, amikor azzal állították meg az utcán, hogy ő Will Ferrell.

Tom Fletcher & Tom Felton

A Harry Potter sztárja, Tom Felton a Twitteren jelentette be korábban, hogy egy túlbuzgó fan sétált oda hozzá, elmondva, mennyire szereti a munkáit – Felton persze nagyon hízelgőnek találta, egészen addig, míg ki nem derült, a lány valamiféle esküvői videót is látott – ekkor ébredt rá, hogy valaki másról beszél.

Piers Morgan & Colin Firth

Piers Morgan állítja, gyakran tévesztik össze az Oscar-díjat nyert Colin Firthszel, és azt üzente a színésznek: „Erre büszkébb vagyok, mint te... nyilvánvalóan.”

Daniel Radcliffe & Elijah Wood

Daniel Radcliffe egy filmje népszerűsítése alatt árulta el, milyen gyakran hívják Elijahnak, sőt; egy japán rajongó a Gyűrűk ura sztárjának a képét adta oda neki, hogy dedikálja. „Nem tudok japánul, így angolul írtam: nem Elijah Wood vagyok, de azért köszi! Daniel Radcliffe.”

Gus Kenworthy & Sebastian Stan

Az amerikai freestyle sportoló tavaly bevallotta, az egyik rendezvényen odasétált hozzá egy hölgy, akivel a filmekről, azon belül is az Amerika kapitányról beszélgettek, ám a lány érdeklődése gyorsan alábbhagyott, miután Gus elárulta; összetévesztette Stannel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek