Starity

Dalpremier: Cher Lloyd - Human

2014. április 12. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy újabb dallal jelentkezett a brit énekesnő májusban érkező stúdióalbumáról. Az új szerzemény a Human címet kapta.

hirdetés
Dalpremier: Cher Lloyd - Human

Május 27-én kerül a boltok polcaira Cher Lloyd második nagylemeze, Sorry I'm Late címmel, melyről az elmúlt hetekben folyamatosan jelentek meg az új dalok. Először a Sirens debütált, majd a Dirty Love került fel az internetre, most pedig egy újabb, a Human nevezetű szerzemény premierje zajlott le.

Ahogy az első kettő, úgy ez a dal is az MTV oldalán volt először hallható, az elkövetkezendő napokban pedig valószínűleg Cher VEVO-csatornájára is felkerül. A Sirenshöz hasonlóan ez is egy popballada, ami arról szól, hogy senki sem sérthetetlen, mivel elvégre emberek vagyunk.

A Dirty Love után ez dal mondanivalójával és tempójával ismét a már ígért érettebb hangzásvilágot sugallja, ráadásul a rajongók is odáig vannak érte.

Cher egyébként tegnap, április 11-én árulta el Twitter-oldalán, hogy ez egy nagy napnak ígérkezik, ugyanis videoklipet forgat, az azonban nem derült ki, hogy pontosan melyik dalhoz is készül majd a kisfilm, de a Bratek már tűkön ülve várják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek