Starity

Jennette McCurdy végzett a Sam & Cattel

2014. április 13. 14:02   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő egy fotóval bizonyította, hogy végzett már a sorozattal, és az esetleges befejezés gondolatát is megerősítette.

hirdetés
Jennette McCurdy végzett a Sam & Cattel

Jennette McCurdy körül már egy ideje nem csillapodnak a kedélyek, mivel nemrégiben az nyilatkozta, hogy a Nickelodeon nem bánt vele igazságosan, ezért nem vett részt a Kid's Choice Awardson, és kolléganőjével, Ariana Grandéval is összetűzésbe került. A komplikációk miatt a sorozat egy kis ideig szünetelt.

Egyes források szerint már csak 8 epizód maradt, viszont a sorozat két sztárja már aláírta az első évad kiterjesztését. Még nem tiszta, hogy a Nickelodeon kaszát ad-e a sorozatnak, vagy megoldják a gondokat, és zöld ágra verődnek McCurdyval.

Úgy látszik, Jennette már túl van a szérián, mivel nemrégiben egy fotót posztolt magáról, amelyen már barna hajjal látható – ellentétben Sam ikonikus szőke frizurájával. A színésznő új projekten dolgozik?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek