Starity

Titkos esküvőt tervez Kim és Kanye

2014. április 13. 10:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, hogy a ceremónia, ami Franciaországban kerül megrendezésre, csak utánpótlás lesz, hiszen Kim és Kanye korábban mondják ki a boldogító igent.

hirdetés
Titkos esküvőt tervez Kim és Kanye

Kim és Kanye megosztották, hogy egy titkos esküvőt terveznek, ami még a Franciaországban megrendezésre kerülendő ceremónia előtt megtörténik, ám lehetséges, hogy ezt csak egy kis bökkenő miatt próbálják titkolni.

A francia törvények kimondják, hogy aki az országban esküszik, annak muszáj 40 napot eltöltenie ott, különben ez nem válik lehetségessé. Most Kim és Kanye a francia álomesküvő előtt kel egybe – igaz, hogy Kanye fenntart egy lakást Franciaországban, de mivel nem mindennapi otthona, így csak a város polgármestere adhat majd szabad utat a menyegzőnek.

„Pofára is eshetnek, és majd szégyenkezve fújhatják le a ceremóniát az utolsó pillanatban – mondta egy forrás, majd hozzátette: Úgy döntöttek, hogy mielőtt elutaznak Franciaországba, privátban, zárt ajtók mögött kelnek egybe Los Angelesben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek