Starity

James Maslow valóra váltotta rajongója álmát

2014. április 15. 13:01   |   Szerző: sarahiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A BTR Jamese ismét megmutatta a világnak, hogy mennyire nagylelkű: Down-szindrómás rajongójával látogatott Disneylandbe.

hirdetés
James Maslow valóra váltotta rajongója álmát

Az ohiói Hannah Wackernagle minden álma az volt, hogy találkozhasson James Maslow-val. Szülei, testvére és barátai segítségével egy videót készített, amelyet a YouTube-on osztottak meg. A közösségi oldalakon olyan sebességgel terjedt, hogy hamarosan James figyelmét sem kerülte el: Hannah a videóban arra kérte Jamest, hogy látogassa meg őt Ohióban, de a sztárnak sajnos nemet kellett mondania a meghívásra, mivel a Dancing With The Stars következő adására kellett készülnie.

Elfoglaltsága ellenére James azzal kárpótolta Hannaht, hogy őt, húgát és édesanyját, aki a legtöbbet segített Hannahnak az „előkészületekben”, meghívta magához Los Angelesbe, együtt eltöltöttek egy napot Disneylandben, és a DWTS adását is a közönség soraiból nézhették.

James több képet is megosztott Instagram-profilján keresztül, ahol Hannahval, testvérével és Peta Murgatroyddal látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek