Starity

Ruhamustra: MTV Movie Awards 2014

2014. április 15. 12:12   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre került az MTV Movie Awards, ahol a tavalyi legjobb filmeket és színeket díjazták alakításukért.

hirdetés
Ruhamustra: MTV Movie Awards 2014

Idén Los Angelesben került megrendezésre az esemény április 13-án a Nokia Theaterben, ahol számtalan híresség jelenést tett. Lássuk az est legszebb és legrosszabb ruháit, kezdve az elsővel!

Holland Roden

A Teen Wolf Lydia Martinja egy bőrszínű 2014-es Salvatore Ferragamo-ruhában jelent meg az esten. Az aszimmetrikus szoknya kihangsúlyozza a színésznő alakját. A rózsaszín cipő és a kis táska, ami tökéletes passzol a ruhához, elegáns érzékenységet sugároz a színésznőből.

Josh Hutcerson és Sam Claflin

A két fiatal színész lazára fogta a megjelenést: egyszerű póló, farmer, zakó, és a hatás máris garantált.

Debby Ryan

Debby Ryan korán érkezett a vörös szőnyegre — ezzel a fekete Rachel Zoe-őszi ruhában nem nyúlt mellé, a ruhának pluszpont jár az apró kívágásért. Ruháját Renvi-ékszerekkel és Aperlai-cipővel dobta fel.

Bella Thorne

A Disney egykori csillaga egy csodás jégkék Versace-ruhát viselt. Az aszimmetrikus felsőrész nem mindenkinek áll jól, de Bella ezt tökéletesen eltalálta. Hasonló színű Jimmy Choo-cipővel, egyszerű ékszerekkel, visszafogott sminkkel és hajjal párosította a mesés ruhát.

Leslie Mann

A gyönyörű színésznő egy 2014-es Juan Carlos Obando- fekete pöttyös ruhában tett jelenést az esten. A színes cipő, az egyszerű smink és az ékszerek is illettek a ruhához.

Ellie Goulding

A gyönyörű énekesnő egy Giorgio Armani-ruhában vonult végig a szőnyegen, ami egyben szexis és elegáns. A kócos haj, a fényes rózsaszín ajkak, a funky ezüst karkötő és a fekete pántos szandál csak tovább fokozták az énekesnő csillogását.

Jessica Alba

Jessica egy fehér-sárga D’Anarchive-ruhában konferálta fel a Legjobb félmeztelen alakítás győztesét. A citromsárga Kenzo-szoknya és fehér d’Anarchive-csőfelső remekül mutatott a fiatal színésznőn. Az összeállítást egy szürke magassarkúval és egy fekete táskával dobta fel.

Amanda Seyfried

A legjobb komikust felkonferáló Amanda egy csillogó Saint Laurent-ruhában jelent meg, amit szintén Saint Laurent-platformmagassarkúval párosított. A csillogó blézer és szoknya tökéletes hibrid, ami egyben szórakoztató és kifinomult.

Rita Ora

A szőke énekesnő egy merész nyakkivágású, fekete, hosszú Barbara Casasola-ruhában jelent meg, amelyhez egy fekete retikült választott, melyen a „Hold It” felirat díszelgett. A cipőket Edie Parkertől kölcsönözte.

Zac Efron

A lányok álompalija, Zac Efron is kellő figyelmet fordított arra, hogy egyszerre legyen laza és elegáns: fekete nadrág és lakkcipő farmeringgel párosítva – az utóbbi egyébként lekerült róla, amikor bezsebelte a Legjobb félmeztelen alakításért járó díjat.

Victoria Justice

A Nickelodeon-sztár egy rózsaszín Atelier Versace-ruha mellett tette le a voksát. Táskája Edie Parkertől, míg cipői Brian Atwood kollekciójából származnak. Összeállításához hosszú gyémántfülbevalókat választott.

Nicki Minaj

Az énekes-színésznő egy fekete, kifinomult Alexander McQueen-ruhában jelent meg, amihez arany kiegészítőket párosított. A ruhával nincs semmi baj, de a rappernek egyáltalán nem áll jól a barna haj. Egy tanács: csak a szőke!

Drake Bell

Drake elegánsra vette a formát ebben a világoskék öltönyben, hozzá illő fehér cipővel.

Cameron Diaz

A csodálatos színésznő egy fekete-fehér Stella McCartney-ruhában parádézott az esten. A szetthez egy fekete pántos Isabel Marant-magassarkút választott.

Kate Upton

A Csajok bosszúja sztárja egy fekete Versace-, egyberészes ruhában csatlakozott az esthez, fekete Giuseppe Zanotti- szegecses övvel és szandállal párosítva.

Mila Kunis

A legjobb főgonosz díját elnyert Mila, egy egyszerű fekete Thakoon-ruhában vehette át a díját. Imádjuk ezt a visszafogott eleganciát!

Zendaya

A Disney-sztár Zendaya Coleman is részt vett a díjátadón, méghozzá egy fekete-sárgászöld Emanuel Ungaro-ruhában, amiben csak úgy tündökölt. Az oldalt felvágott ruhát fekete Christian Louboutin-, bokaszíjas magassarkúval, hosszú fülbevalókkal, Swarovski-táskával és John Hardy-gyűrűkkel dobta fel.

Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin azért ügyelt az eleganciára is, egy fekete nadrág, ing, nyakkendő: pazar és tökéletes.

Jenna Dewan-Tatum

Az újdonsült anyuka egy fekete Pamella Roland-ruhában jelent meg a díjátadón, amit fekete lábbelivel és visszafogott sminkel tetézett.

Legrosszabb ruhák:

Lupita Nyong’o

A színésznő választása egy izgalmas színekben pompázó Chanel-ruhára esett. Lupita stílusáért mindig odáig és vissza vagyunk, de ezt most nem találta el, a kék magassarkú pedig borzasztó!

Shailene Woodley

A Legjobb csók kategóriában jelölt színésznő egy őzbarna 2014-es Balmain-ruhában jelent meg, amely az elő-őszi kollekcióban kapott helyet. A ruha színe és anyaga már maga a katasztrófa, a fekete Balmain-, pántos magassarkú legalább javított a helyzeten.

Iggy Azalea

Iggy nagyon mellényúlt ezzel a rózsaszín John Galliano-ruhával, igaz, hogy vörös szőnyeges esemény, de nem kell feltétlenül ahhoz igazodni. A kinézetet csak még tovább rontotta a magas platformcipő, de legalább a sminkjét tükör előtt csinálta, ha már nem ott öltözött fel.

Rihanna

A barbadosi énekesnő egy fehér Sergeenko Couture-ruhában vonult végig a szőnyegen. A bézs szatán body még elmegy, de a pasztellrózsaszín köntös mindent elrontott. A Manolo Blahnik- nyitott szandál, a Vieri Lily Loce Morganite-medál, a Vieri-gyűrű és az Ana Khouri-fülbevalók viszont telitalálatok voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek