Starity

Kris Jenner lehet Selena Gomez új menedzsere?

2014. április 15. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez új menedzsert keres, és máris számos opció közül választhat. Kris Jenner, aki sikeresen menedzseli a saját lányait, máris felajánlotta a segítségét.

hirdetés
Kris Jenner lehet Selena Gomez új menedzsere?

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Selena Gomez befejezte a szakmai együttműködést szüleivel, és új képviselet keres, aki képes lesz a tinisztár-státuszból új szintre emelni a karrierjét.

A 21 éves sztárnak nem meglepő módon máris többen felajánlották a segítségüket, szóba került például Katy Perry menedzsere, Bradford Cobb is, aki a Direct Management Groupnál dolgozik. A HollywoodLife értesülései szerint Selena sokszor átgondolta a dolgot, és szeretné olyasvalakire bízni a karrierjét, aki a barátait képviseli. Döntése végső soron érthető, hiszen a bizalom kardinális kérdés ebben a témában, és ki nyújthatna jobb referenciát, mint a saját baráti köre?

Selena listáján több név is szerepel, jelenleg leginkább Justin Bieber menedzsere, Scooter Braun és Kris Jenner, Kendall Jenner és Kylie Jenner édesanyja között vacillál. A fiatal sztár újabban sok időt tölt a lányokkal, legutóbb például a Coachella fesztiválon is együtt buliztak, így feltehetően sikerült már annyira megismerkednie Krisszel is, hogy eldönthesse, hogy rábízza-e a karrierjét. Az 58 éves sztáranyuka igen sikeresen menedzseli saját lányait, néhány év alatt több millió dolláros márkává fejlesztette őket, és arról is gondoskodik, hogy mindig halljunk róluk.

Barátai szerint jó hír, hogy Selena nem kapkodja el a döntéshozatalt, hanem sok időt szán arra, hogy kiválassza a számára legmegfelelőbb személyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek