Starity

Colin Farrell, hogy nézel ki?

2014. április 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 37 éves színész hatalmas sörhasat növesztett – szinte rá sem ismerünk!

hirdetés
Colin Farrell, hogy nézel ki?

Az ír szívtipró kedden különös szerelésben jelent meg legújabb filmje, a The Lobster forgatásán Lea Seydoux oldalán. A 37 éves színész hetente jár edzőterembe és odafigyel alakjára, ám ennek az eredménye nem látszott, amikor ál-sörhassal, bajusszal és ósdi szemüvegben mutatkozott a lesifotósok előtt.

A filmben Rachel Weisz, John C. Reilly, Ashley Jensen, Michael Smiley, Jessica Barden, Ben Whishaw, Léa Seydoux és Olivia Colman is szerepet kaptak, Lanthimos és Efthimis Filippou írták a forgatókönyvét. A történet szerint szingli embereket letartóztatnak és egy hotelba zárnak, 45 napjuk van arra, hogy megtalálják az igazit, különben állatokká változnak, és az erdőben kell élniük.

A filmet hét héten keresztül forgatják Írországban, Colin pedig az IE-nek elmondta, ez az egyik legnagyobb kihívás életében, és örül, hogy ennyire fantasztikus színészekkel dolgozhat együtt.



Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek