Starity

17 éves fiút molesztált az X-Men rendezője?

2014. április 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Men-filmek rendezőjét, Bryan Singert azzal vádolják, hogy nemi erőszakot követett el egy tinédzser fiún.

hirdetés
17 éves fiút molesztált az X-Men rendezője?

Keresetet nyújtottak be a 48 éves rendező ellen április 16-án a Hawaii Szövetségi Bíróságon, egy olyan eset kapcsán, ami még 1999-ben történt – számolt be a The Wrap.

A felperes, Michael Egan modellként és kezdő színészként dolgozott akkoriban, állítása szerint a Digital Entertainment Network elnöke, Marc Collins-Rector is molesztálta őt Singer mellett. A benyújtott kereset szerint Michael és Brian a kaliforniai Encinóban találkoztak először, ahol a rendező elmondta, dönthet aközött, hogy az utcán keresi a kenyerét, vagy befutott színésszé válik.

Miután elhitették vele, hogy szerepet kaphat az X-Men-filmekben, ha teljesíti a kívánságaikat, akarata ellenére szexuális kapcsolatba kezdtek, és Egan többször is Hawaiira repült, hogy Singerrel találkozzon – amikor kereket próbált oldani, többszöri fenyegetéseket kapott Collinstól.

Singer ügyvédje, Marty Singer azonnal válaszolt az őt ért támadásokra: „Biztosak vagyunk abban, hogy ez egy elkeseredett kísérlet arra, hogy Michael Egan publicitást szerezzen magának néhány héttel az X-Men: Az eljövendő múlt napjai bemutatása előtt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek