Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

2014. április 19. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tovább tarol a Jégvarázs és az Amerika kapitány 2, itt az X-Men utolsó előzetese, és újabb titok hullt le a Bosszúállók folytatásáról.

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

Készül a Mrs Doubtfire folytatása

Az 1993-as családi vígjáték, a Mrs Doubtfire folytatását már javában írják. A Robin Williams főszereplésével készült filmben Daniel Hillard egy idős dadának adva ki magát próbálja visszanyerni családja szeretetét.

Williams a hírek szerint készen áll a visszatérésre mint Mrs. Tűzvolte, a Wrap értesülései szerint pedig Chris Columbus (Harry Potter) rendezné – már csak a stúdió elnökeinek kell átnézniük a terveket.

*

Tovább tarol az Amerika kapitány

A Captain America: The Winter Soldier átlépte az 500 milliós bevételt, és jelenleg majdnem kétszer annyit hozott a konyhára, mint a 2011-ben megjelent első rész, Az első bosszúálló.

*

Itt az utolsó X-Men-előzetes

Április 16-án mutatta be az X-Men: Az eljövendő múlt napjai utolsó előzetesét a 20th Century Fox. A szuperhősös mozifilmben az Elsők szereplőgárdája ismét visszatér, élen Sir Patrick Stewarttal és Sir Ian McKellennel.

James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Ellen Page, Halle Berry, Nicholas Hoult, Shawn Ashmore, Daniel Cudmore, Lucas Till és mint kiderült, Anna Paquin is visszatérnek május 22-én.

*

Több mint tíz hete első a Jégvarázs

A Jégvarázs soundtrack-albuma már tizedik helye verhetetlen: még mindig a Billboard 200 lista élén áll. Csak 11 lemeznek sikerült ezt elérnie tíz vagy több héten keresztül, animációs filmek közül pedig csak Az oroszlánkirálynak.

A múlt hét során is több mint 133 ezer korongot értékesítettek az USA-ban, így a kérdés már csak az, vajon a Titanic 16 hetes rekordját is képes megdönteni?

*

Paul Bettany is szerepel a Bosszúállókban

A Transzcendens sztárja bújik Vízió bőrébe a Marvel legújabb nagy dobásában, a Bosszúállók: Ultron kora című filmben.

Bettany Jimmy Kimmel műsorában árulta el, hogy a pletykák igazak, bár egyelőre nem beszélhet róla, különben egy Marvel-ügynök lelövi a stúdióban. (A marveles orvlövész-vicceket a legtöbb színész elsüti interjúk közben; legutóbb Tom Hiddleston és Sebastian Stan is figyelmeztette a riportereket; az életükbe kerül, ha közelgő, titkos projektekről beszélnek.)

*

Chris Pine újabb Disney-filmhez adja a nevét

A The Finest Hours című Disney-film igaz történeten alapszik: az 1952-es mentőakciót meséli el, amikor két olajhajó egymásnak ütközött Új-Anglia partjainál. A film rendezője Craig Gillespie, producere Jim Whitaker lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek