Starity

Jack Gleeson nevetett saját halálán

2014. április 18. 09:09   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Jack a Trónok harca új évadának már a második részében eltávozott, ő mégis viccet csinált ebből.

hirdetés
Jack Gleeson nevetett saját halálán

A Trónok harca múlt heti adásában sajnos a sorozat búcsút intett a fiatal, mégis igazságtalan királynak, Joffrey-nak. Természetesen a sok antirajongók azonnal megrohamozta az internetet, hogy kimutassák örömüket az ügyben, sőt, még a széria stábja is jót mulatott a történéseken.

A könyv írója például azt írta hivatalos Twitter-profilján, hogy tetszett neki a szereplő tragikus vége, a karaktert megformáló színész, Jack Gleeson pedig egyik barátja Instagram-profiljára feltöltött fotón pózolt saját haldokló képe mellett – nevetve.

Fotó: Instagram

Ez egy olyan élmény volt, amit korábban még nem tapasztaltam. Még soha sem láttam senkit sem meghalni, így nehéz volt elképzelni, hogy milyen is lehet. Alex [a rendező] nagyon segítőkész volt abban, hogy hogyan is csináljam. Jó móka volt, viszont rajtam volt az a stressz is, hogy összpontosítanom kell a hitelességre. Nehéz is volt, de izgalmas – nyilatkozta a 21 éves színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek