Starity

Összeköltözik Selena és Justin?

2014. április 18. 09:09   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon most már végleg együtt marad Justin Bieber és Selena Gomez? Bennfentesek szerint már az esküvőt terveik.

hirdetés
Összeköltözik Selena és Justin?
Fotó: Getty Images

Selena és Justin kapcsolatát 2011 óta követi lépten-nyomon a média, de még senkinek sem sikerült pontos megállapításokat tennie, hogy jelenleg mi is zajlik a két fiatal között. Viszont nemrég beszámoltunk arról, hogy együtt kapták őket lencsevégre a Coachella fesztiválon, így láthatólag újból virágkorát éli kapcsolatuk, emiatt pedig egy forrás állítása szerint Justin képes lenne teljesen megváltozni, hogy végleg megkapja Selenát.

„Justin készen áll, hogy változtasson néhány dolgon az életében. A rossz hatásokat teljességgel mellőzné. Erőfeszítéseket tenne, hogy olyan emberekkel legyen együtt, akik jó hatással vannak rá és elkezdene hallgatni a körülötte lévő emberekre, mert tudja, hogy nincs késő változtatni! Jobban megválogatná ezért a barátait is. Azt akarja, hogy az emberek vezessék és segítsék őt, hogy a helyes úton tudjon maradni. Volt egy igazi mélypontja a közelmúltban. Ez az időszak kezd a végéhez érni, mert felébredt és észrevette, hogy mit kell tennie, ahhoz, hogy a régi pályáján legyen Justin Bieberként. Kész a változásra, hogy jobb ember legyen, mielőtt túl késő lenne- nyilatkozta egy forrás az E! Newsnak.

A rajongók persze hisznek abban, hogy kedvencük mihamarabb újra a régi lesz és talán Gomez kisasszony is az oldalán marad. Néhányak szerint már az is megfordult a két fiatal fejében, hogy összeházasodnak, de ezt sem ők, sem pedig menedzsmentjeik nem erősítették meg. Egy másik névtelen forrás viszont nyilatkozott a párról, és elmondása szerint Justin Selenához költözését tervezi, hiszen a lány nemrégiben vásárolt magának egy közel 600 milliós házat.

„Justin azt tervezi, hogy odamegy Selenához, hogy megvédje őt a kint ólálkodó őrültektől. Bármit megtenne, hogy megvédje őt, még ha ehhez oda is kell költöznie- nyilatkozta a HollywoodLife-nak az informátor, aki a végén még azt is hozzáfűzte, hogy a lány már megpróbálta rávenni Justint, hogy hagyja ott Atlantát és jöjjön vissza Los Angeles környékére.

Hogy végül, hogyan is végződik a pár története, arról kimondott megerősítés még nem látott napvilágot és történetüket ismerve semmiben sem lehetünk biztosak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek