Starity

Házasodik Jessie?

2014. április 18. 09:09   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas fináléval készülnek a Disney Channel vezetői Debby Ryan sorozatában.

hirdetés
Házasodik Jessie?
Fotó: Mark Davis/Getty Images

Debby Ryan nemrég jelentette be, miszerint a népszerű Disney sorozatban alakított karaktere, Jessie lehet, hogy férjhez megy, ezzel hatalmas happy endet adva a szériának.

Nem a ruháról szól, nem az esküvőről. Hanem a házasságról. Ez olyasmi, amit nem téveszthetünk szem elől, ha fiatalok vagyunk, mivel minden, amit akarunk, az a ruha, hogy a saját tündérmesénket élhessük- nyilatkozta a színésznő.

Adam Bonnett, a Disney Channel ügyvezető alelnöke pedig hozzátette: Ahogy ezzel románccal foglalkozunk, a vége egy nagyon szép Disney-féle tündérmese lesz!

Jessie egy romantikus örvénybe keveredik Pierson Fode mellett, akinek karakterével négy epizódon keresztül tervezik egybekelésüket. De biztosan összejön minden? Debby ugyanis a későbbiekben hozzátette, hogy ez nem a mesebeli házasságról szól, így felmerül a kérdés: vajon Jessie végül máshogy dönt és mégsem hagyja bekötni a fejét?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek