Starity

Zac Efron mint gengszter

2010. április 18. 12:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori HSM sztárok a lassan-lassan felnőtté válnak, erre utal, hogy Vanessa Hudgens új filmjében, a Rentben prostituáltat játszik, párja, Zac Efron pedig gengsztert alakít.

hirdetés
Zac Efron mint gengszter

Zac új filmjének címe Snabba Cash, a 23 éves sztár egy igazi gengsztert fog alakítani benne. A történet egy fiatal fiúról szól, aki elszökik otthonról, és az utcát járva különféle bűnügyekbe keveredik. A film vége felé Zac egy multimilliárdos kokainbáró lesz.

Hát... Egy piti tolvajt még kinézünk az ártatlan Zacből, de a drogbáró szerepkör már egy kicsit merészebb, és távolabb is áll tőle. Természetesen ettől eltekintve még lehet Oscar- díjas alakítás is.

„Boldog vagyok, hogy végre olyan filmben mutathatom meg a színészi képességeimet, amiben egy igazi karaktert kell játszanom, nem pedig szépfiúként kel jópofiznom. Óriási kihívás, de büszke vagyok erre a szerepre” – nyilatkozta Zac.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek