Starity

Bemutatta új zenekarát Anette Olzon

2014. április 20. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nightwish egykori énekesnője a minap bemutatta új csapatát, akikkel nekivág a turnénak.

hirdetés
Bemutatta új zenekarát Anette Olzon

Lassan már két éve annak, hogy Anette Olzon távozott Finnország egyik legnépszerűbb metálbandájából, a Nightwishből. A svéd tehetség természetesen nem adta fel a zenélést, hanem szólókarrierbe kezdett, melyet már régóta tervezett.

2009-ben két demóval: jelentkezett:a Invincible-lel és a Floatinggal. A készülő korong előfutára a Falling című dal volt, amely az énekesnő első kislemeze is lett, és amelyhez nem sokkal később egy szöveges kisfilm is készült. Ezt követően februárban leforgatta első klipjét a Lies című dalhoz, amely a második kislemeze nevét is viseli.

Március 28-án pedig is debütált első önálló lemeze, Shine néven, amely turnéja június 6-án kezdődik Finnországban. A minap hivatalos blogján örömmel mutatta be új csapatát a hozzá közelálló emberek személyében: Patrik Borgkvist – dob, Mikey Nilsson – gitár, és férje Johan Husgafvel – basszusgitár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek