Starity

Christina Aguilera lesz az új Evita

2014. április 19. 20:08   |   Szerző: Brielle

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagysikerű amerikai életrajzi dráma feldolgozásában Christina Aguilera játszhatja a főszereplőt, Evitát.

hirdetés
Christina Aguilera lesz az új Evita

Evita Peron, a nő, aki hihetetlen mélységekből jött és hihetetlen magasra jutott. A nő, akit istenként imádtak, mert nem akart más lenni, mint egyszerű ember, ráadásul ő volt az első női politikus Argentínában.

„Visszajövök és millióké leszek – mondta halála előtt Evita Perón. Ötven évvel később jóslata beteljesedett, mítosza élőbb, mint valaha: filmek, musicalek, könyvek születtek alakjáról, és ma is felbukkannak ékszerei a különböző árveréseken.

Az első film 1996-ban jelent meg Madonna és Antonio Banderas főszereplésével, melynek legismertebb jelenete, amikor Madonna az erkélyen áll és a Don't Cry for Me Argentina című dalt énekli.

Madonna után pedig most Christina Aguilera a szerencsés, aki eljátszhatja Evitát a 2015-ben érkező Broadway 4D című filmben, aminek lényege, hogy a legsikeresebb Broadway-musicaleket gyúrják össze egy nagysikerű filmmé. Christinán kívül pedig egyelőre csak Matthew Morrison és Sierra Boggess nevét jelentették be a szereplőgárdából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek