Starity

Péniszét mutogatja Zac Efron és Seth Rogen

2014. április 19. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Comedy Central új videójában tolja le gatyáját a két színész, Zac jóvoltából pedig még egy öltáncot is megcsodálhatunk.

hirdetés
Péniszét mutogatja Zac Efron és Seth Rogen
Fotó: Instagram/Zac Efron

A Comedy Central nagysikerű sorozatának, A munka hőseinek három főszereplője, Blake Henderson (Blake Anderson), Adam DeMamp (Adam DeVine) és Anders Holmvik (Anders Holm) tartott „állásinterjút, melyen  Zac Efron és Seth Rogen vett részt.

A beszélgetés azonban közel sem volt szokványos, hiszen nőügyeikről faggaták a két színészt, sőt, Zac még öltáncot is lejtett nekik és azt mondta, hogy zsidó és férfiasságát is megmutatta, így abszolút elnyerte tetszésüket, míg Sethet unalmasnak tartották és még péniszével sem sikerült felülmúlnia ellenfelét.

Így végül a videóban Zacnek jutott a megtiszteltetés, hogy csatlakozhasson a három jómadárhoz, ami miatt sokakban felmerült a kérdés: talán Efron személyében új szereplővel bővül a vígjátéksorozat?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek